Victoria Reuithe

Victoria Reuithe

Går ni i massagetankar på ert företag? Ring oss!

Victoria är utbildad massageterapeut, lymfmassör och samtalscoach. 2010 diplomerades hon hos Axelsons Gymnastiska Institut och 2015 hos Huma Nova.


Hon hjälper alla typer av kunder som är i behov av behandling. Det kan vara rehabilitering efter en skada, lymföden, sömnsvårigheter, allmänt stela muskler, långvarig huvudvärk och mycket mer.


Coaching är lika brett. Under 5-8 samtal hjälper hon dig att ta dig från tanke till handling. Vad är det som du inte får gjort eller har svårt att komma igång med? Kanske vill du sluta röka, börja träna eller bara få ordning i kalendern? Smått som stort kan betas av. 


Ytterligare ett verktyg som är värt att berätta om är Trauma Tapping. Mycket effektivt om du lider av stress, ångest och oro. Det är en enkel teknink som kan användas på egen hand och är mycket enkelt att lära sig. 

Telefon: 076-101 43 03 - E-post: info@ekfelt.se

Mer än friskvård Marknadsföring och kommunikation

Victoria tar hand om mer än bara friskvård. Hon är också den som sköter all administration, marknadsföring och kommunikation hos Ekfelt. Du är välkommen att kontakta henne gällande det mesta som rör Ekfelt Management.Massage på företag


Vi jobbar med friskvård för företag. Massage är mycket uppskattat av personalen och vi har flera upplägg att välja bland. Kontakta oss så berättar vi mer.

Samtalscoach


Vi hjälper privatpresoner och personal på företag med samtalscoachning. Vad behöver du/ni ta tag i? Vi hjälper dig att ta dig i mål på 5-8 samtal. 

Trauma Tapping


Ett fint verktyg som hjälper dig som upplever känslomässig stress i olika situationer. Det du upplever kan vara både gamla och nya obehagskänslor. Vi lär dig metoden sen kan du hjälpa dig själv.

Följ oss på Linkedin: