Victoria Reuithe

Victoria Reuithe

Går ni i massagetankar på ert företag? Ring oss!

Victoria ansvarar för kontor, administration, marknadsföring och stöttar i många av de aktiviteter som Ekfelt håller i och ansvarar för. Hon ansvarar också för hälso- och friskvårdsarbetet hos Ekfelt och deltar och håller i olika utbildningar. - Första Hjälpen för psykisk hälsa. Certifierad i alla program; ungdom, vuxen och äldre. (Utbildad av NASP, Karolinska Institutet)


- Samtalscoach (Utbildad hos Huma Nova)


- Systematiskt brandskyddsarbete


- Lymfmassör/massageterapeut hos Naprapattriaden i Högdalens läkarhus (Utbildad hos Axlesons Gymnastiska Institut)


- Trauma Tapping - En mycket enkel teknik som du själv kan lära dig om du lider av stress, ångest och oro. 
Telefon: 076-101 43 03 - E-post: info@ekfelt.se

Samtalscoach


Vi hjälper privatpresoner och personal på företag med samtalscoachning. Vad behöver du/ni ta tag i? Vi hjälper dig att ta dig i mål på 5-8 samtal. 

Massage på företag


Vi jobbar med friskvård för företag. Massage är mycket uppskattat av personalen och vi har flera upplägg att välja bland. Kontakta oss så berättar vi mer.

Trauma Tapping


Ett fint verktyg som hjälper dig som upplever känslomässig stress i olika situationer. Det du upplever kan vara både gamla och nya obehagskänslor. Vi lär dig metoden sen kan du hjälpa dig själv.

Första hjälpen för psykisk hälsa - Kontakta oss

Är ni ett företag, organisation eller förening som behöver utbilda Första Hjälpare kan vi komma till er och hålla utbildningen. Ni behöver vara 6-10 personer. De olika programmen vi erbjuder är mellan 12-14 timmar långa och vi delar upp dem i samråd med er så att det blir lagom långa moduler. Vi förestråkar 3-4 kortare dagar. Ring oss så berättar vi mer! 


Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera